Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  header zelfstandige specialist

  Zelfstandigen specialist worden

  Wilt u de Zelfstandigen Hypotheek direct aanvragen? En wilt u als specialist in onze adviseurzoeker vermeld worden? Doorloop dan onderstaande stappen.

  1. Woonfonds-aanstelling

  Om de Zelfstandigen Hypotheek direct te kunnen aanvragen, heeft u een Woonfonds-aanstelling nodig. Vraag hier een aanstelling aan.

  Via onderstaande serviceproviders kunt u uw aanvraag nu al indienen.

  2. Meer informatie

  Geïnteresseerde adviseurs met een Woonfonds-aanstelling geven wij tijdens onze webinars meer informatie over zelfstandigen. 

  3. Onze adviseurzoeker

  Samen gaan we voor kwaliteit. We helpen u graag om goed vindbaar te zijn voor zelfstandigen die op zoek zijn naar een hypotheek. Onze adviseurzoeker voor zzp'ers laat adviseurs zien waarmee wij en onze klanten goede ervaring hebben.

  Aanmelden als zelfstandigen specialist?

  Ook in 2019 willen wij onze kennis en die van u over zelfstandigen op peil houden. Daarom ontmoeten wij elkaar graag over dit onderwerp. Zo wordt en of blijft u zelfstandigen specialist ook in onze adviseurzoeker.

  Adviseurgegevens

  Adres

  Motivatie

  Serviceprovider afbeelding 18122018

  Meteen aanvragen via een servicerprovider?

  Om de Zelfstandigen Hypotheek direct aan te vragen, heeft u een aanstelling nodig. Geen aanstelling? U vraagt de Zelfstandigen Hypotheek aan via een van deze serviceproviders.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.