Tot 1 maart 2020 kunt u nieuwe Woonfonds Overlijdensrisicoverzekering (ORV) aanvragen.

Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Kijken 01

  ORV voor zelfstandigen

  Zelfstandigen hebben graag de regie op hun eigen leven waarbij  flexibiliteit een must is. Ze hebben een ander vermogensopbouw dan mensen in loondienst. Onze ORV is flexibel in te regelen en daardoor passend bij de wisselende behoeftes van zelfstandigen, nu én in de toekomst. 

  Gecombineerde dekking

  De gecombineerde dekking biedt veel mogelijkheden voor zelfstandigen. Verzeker bijvoorbeeld een bedrag voor de hypotheek en inkomstenverlies op één polis.

  Scherpe (aanvangs)premie

  De premie is scherp door de maandelijkse leeftijdsafhankelijke risicopremie. Interessant voor (startende) zelfstandigen, die kosten in het begin laag willen houden.

  Flexibel in te regelen verzekering

  Geen premiereserve en dus flexibel om dagelijks te wijzigen of op te zeggen. Als (een deel van) het verzekerd bedrag niet meer nodig is bij een financiële zakelijk meevaller.

  ORV Premieberekening

  Bereken hier eenvoudig de premie voor uw klant. Bekijk ook wat de premie is bij een gecombineerde dekking met een deel dalend en gelijkblijvend.

  Geen geldige datum met het format dd-mm-jjjj
  De verzekerde moet minimaal 15 jaar en maximaal 67 jaar oud zijn
  Het verzekerd bedrag moet tussen de € 10.000 en € 2.000.000 liggen.
  Hoe moet het verloop van het verzekerd bedrag eruit zien?
  Schuif tot u het gewenst bedrag en verloop heeft bereikt.
  ,- Gelijkblijvend
  ,- Dalend
  Rente
  Alle velden moeten ingevuld zijn.

  Aanvangspremie

  Totale premie over gehele looptijd €
  Het verzekerde bedrag is €
  Het verzekerde bedrag is:
  dalend
  gelijkblijvend
  De looptijd is jaar

  Berekening versturen

  Verstuur het uitgebreide rapport met de verloop van de verzekering en de maandelijkse leeftijdsafhankelijke premiespecificatie voor uw klant naar uw e-mailadres. Met het invullen van uw gegevens, geeft u ook toestemming dat wij mogelijk contact met u opnemen over de Woonfonds ORV.

  Hoge acceptatiegraad

  Wij vinden het belangrijk dat iedere ondernemer een ORV kan afsluiten. Daarom verzekeren wij ook ondernemers en zelfstandigen met een chronische ziekte. Wij sluiten ook geen gevaarlijke beroepen en sporten uit. Door onze persoonlijk aanpak kunnen wij bijna alle aanvragen omzetten in een nieuwe verzekering. 

  Compagnonverzekering

  Iedere klant heeft een eigen verzekering. (Zaken) partners sluiten elk een eigen verzekering. Want ieder leven heeft zijn eigen financiële risico. De ORV is daarom ook geschikt voor een compagnonverzekering. Deze polis wordt dan kruislings gesloten. De verzekering keert uit op het moment dat een van de andere partners in het bedrijf overlijdt.

  Variabele Premie

  Onze leeftijdsafhankelijke premie is interessant voor zelfstandigen, die een stuk flexibiliteit nodig hebben. Wist u dat ongeveer 70% van de klanten de verzekering eerder stopt dan de afgesproken einddatum? Voor deze klanten is een product zonder premiereserve vaak een passende oplossing.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.