Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Woningverhuur vergoeding 500 80 Website beeld

  Woonfonds verruimt haar Woningverhuurbeleid tot 80%

  Woonfonds kijkt terug op een goed 1e jaar voor de Woningverhuur Hypotheek. Er is intensief samengewerkt met adviseurs, opleidingsinstituten, onderzoeksbureaus én taxateurs. De kennis en kwaliteit van alle samenwerkingspartners geeft Woonfonds het vertrouwen om haar maximale financiering te verruimen van 70% naar 80% van de waarde in verhuurde staat. Ook geeft zij haar klanten een vergoeding van € 500,- voor de taxatiekosten. 

  Woonfonds verhoogt de financiering naar 80%

  Iedereen heeft baat bij kundige acceptanten, adviseurs en taxateurs. Een goede taxatie geeft de klant meer informatie over het pand, de kansen en risico’s, waardoor de klant weet waar hij aan toe is. Onze acceptanten en goed opgeleide adviseurs bespreken deze kansen en risico’s met elkaar. Dit geeft ons vertrouwen om de maximale financiering te verhogen naar 80% van de waarde in verhuurde staat. 

  Hypotheekuitvinders header taxatie

  Belang van een goede taxatie

  Belang van een goede taxatie Accurate taxaties zijn de basis voor het tijdelijk verhogen van de LTV. Bert Deen van Dynamis Taxaties Nederland noemt het taxeren van een te verhuren woning een specifieke tak van sport. ’Een huis waar je zelf in gaat wonen, koop je niet voor het rendement. Daar draait het om woongenot. Als u een huis koopt voor de verhuur staat het directe rendement wel centraal. De maandelijkse cashflow bepaalt mede het risico voor de bank.   

  Het rendement en de risico’s zijn verder afhankelijk van wettelijke bepalingen. Voorbeelden hiervan zijn huurbescherming en het puntensysteem. Als het plaatje van bruto inkomsten compleet is, moeten daar de exploitatiekosten vanaf getrokken te worden. Zo wordt rekening gehouden met onderhoudskosten en het risico dat er geen huurinkomsten binnenkomen.'  

  Tijdelijke vergoeding van taxatiekosten

  Woonfonds vindt het belangrijk dat klanten bij de aanschaf van een woning voor de verhuur, kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige taxatie. Zodat alle risico’s en kansen van een woning goed in beeld zijn. Om de drempel te verlagen om een ervaren en door ons geselecteerde taxateur in te schakelen, vergoedt Woonfonds tijdelijk na passeren € 500,- van de taxatiekosten. Lees hier de voorwaarden.

  Beeld PE sessie zonder logo 039 s

  Woningverhuur kennisspecialist

  Woonfonds gaat met haar proposities een stap verder dan de standaard hypotheekaanvragen. Dit vereist specifieke kennis. Samen met haar netwerk verzamelt Woonfonds deze kennis en deelt het graag via o.a. informatiebijeenkomsten en webinars over de woningverhuurmarkt. Wilt u het product van Woonfonds ook sluiten? Dan moet u eerst slagen voor de toets aan het einde van de Woningverhuur Hypotheekadvies PE-sessie van Hoffelijk.  

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.