Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Woningverhuur vergoeding 500

  Taxaties

  Woningverhuur taxaties

  Een taxatie van verhuurd of te verhuren vastgoed is anders dan bij een normaal woonhuis. Het is belangrijk om een beeld te krijgen van de realistische huuropbrengsten en risico's van de woning. Voor uw klant en voor ons. Om zeker te weten dat het taxatierapport voldoet aan onze eisen, Kunt u gebruik maken van een taxateur aangesloten bij Dynamis of een RICS taxateur. Ook kunt u onder bepaalde voorwaarden met uw eigen taxateur aan de slag.

  Vraag een taxatie aan bij Dynamis

  Samen met 'Dynamis taxaties Nederland' hebben we een gestroomlijnd proces voor u opgetuigd. Dit proces kent de volgende stappen:

  1. Met het online formulier geeft u (eventueel samen met uw klant) de opdracht tot taxatie.
  2. Deze opdracht komt bij 'Dynamis taxaties Nederland' binnen. Zij zorgen ervoor dat de taxatie-opdracht naar de juiste gekwalificeerde taxateur(s) gaat.
  3. De taxateur gaat taxeren en levert het rapport digitaal bij Dynamis in.
  4. Dynamis stuurt het rapport met nota digitaal door naar de klant


  Afspraken met 'Dynamis taxaties Nederland'

  • Kosten van het taxatierapport zijn € 850 excl. BTW
  • Binnen 8 werkdagen na het bezoek wordt het taxatierapport geleverd
  • Dynamis zorgt ervoor dat het rapport voldoet aan onze richtlijnen

  Liever via uw eigen taxateur?

  Cursus woningverhuur voor taxateurs 

  Samen met de Academie voor Vastgoed organiseert Woonfonds de cursus ‘Taxeren financiering woning verhuurde staat’.  Als taxateurs deze cursus en de e-learning succesvol hebben doorlopen, mogen zij taxeren voor de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek.   

  Geef uw taxateur korting 

  De kosten voor de cursus en e-learning zijn € 330 exclusief BTW.  Cursisten via Woonfonds krijgen een korting van € 125,-. Taxateurs ontvangen voor deze cursus en e-learning 6 studie-uren voor het NRVT. Als u de afsluitende eindtoets daarna nog met een voldoende afsluit, krijgt u nog 3 NRVT Wonen punten extra.

  Kortingscode:
  Woonfonds + <naam uw kantoor> Invullen bij referentie

  Woningverhuur vergoeding 500

  Tijdelijke vergoeding taxatiekosten t.w.v. € 500

  Woonfonds vindt het belangrijk dat klanten bij de aanschaf van een woning voor de verhuur kiezen voor een kwalitatief hoogwaardige taxatie. Daarom vergoedt Woonfonds tijdelijk na passeren € 500.

  De Woningverhuur Hypotheek moet aangevraagd zijn ná 1 februari 2019. De klant moet de vergoeding zelf aanvragen. Op deze manier hopen wij ook nog feedback op te halen over de dienstverlening.

  Zoek een Woonfonds Verhuurtaxateur

  Kijk of er bij u in de buurt al taxateurs zijn opgeleid.

  Afspelen
  Beeld video taxatie

  Een goede taxatie loont

  Woonfonds werkt alleen samen met taxateurs die gespecialiseerd zijn in de markt voor woningverhuur. Acceptant Maikel van der Looij legt graag uit waarom we hiervoor kiezen.

  Een goede taxatie loont

  Woonfonds werkt alleen samen met taxateurs die gespecialiseerd zijn in de markt voor woningverhuur. Acceptant Maikel van der Looij legt graag uit waarom we hiervoor kiezen.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.