Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Woningverhuur header detailpagina - Marlotte C 3000x1457

  Procesinformatie

  Voorbespreken

  Wilt u een Woningverhuur-aanvraag voorbespreken? Dan kunt u bellen met één van onze acceptanten op telefoonnummer 013 461 20 20. U krijgt een zaakbehandelaar aan de lijn, die met u de verwachtingen doorneemt. Vul de naam van deze zaakbehandelaar dan ook in bij een eventuele aanvraag in HDN. 

  Aanvragen

  U vraagt een Woningverhuur Hypotheek aan via HDN. Om de Woningverhuur Hypotheek direct aan te vragen, heeft u een aanstelling nodig én moet u geslaagd zijn voor de toets van de Hoffelijk opleiding “Woningverhuur in de adviespraktijk”.  

  Woningverhuur klussen - DIE8816 5000px

  Aanvullende documenten

  Naast de gebruikelijke documenten heeft u de volgende documenten nodig:

  1. Formulier Woningverhuur hypotheek
  2. Huurovereenkomsten
  3. Uitgebreid taxatierapport

  Formulier Woningverhuur hypotheek

  Het ingevulde aanvullende formulier Woningverhuur Hypotheek kunt u onder vermelding van het aanvraagnummer uploaden via woonfonds.net/uploaden.

   DIE9115 5000px

  Uitgebreid taxatierapport

  Het taxatierapport moet opgesteld zijn door:

  • een taxateur van Dynamis
  • een taxateur die RICS-gecertificeerd is
  • een taxateur die via NWWI taxeert

  De marktwaarde in verhuurde staat moet zijn bepaald op basis van het laagste bedrag van de huurwaarde of daadwerkelijke huurinkomsten. Als de marktwaarde in verhuurde staat hoger is dan de marktwaarde vrij van huur, dan wordt er gerekend met de marktwaarde vrij van huur.

  Huurovereenkomst

  Wel of geen bestaande huurovereenkomst maakt een verschil voor het maximale te lenen bedrag. Is er een bestaande huurovereenkomst dan ontvangen die graag via HDN.

  Afspelen
  Video Mark Acceptant Woonfonds

  Direct schakelen met een acceptant

  Schakel direct met een acceptant als u vragen heeft over bijvoorbeeld de Woningverhuur Hypotheek. Bespreek vooraf het dossier en krijg snel duidelijkheid.

  Direct schakelen met een acceptant

  Schakel direct met een acceptant als u vragen heeft over bijvoorbeeld de Woningverhuur Hypotheek. Bespreek vooraf het dossier en krijg snel duidelijkheid.

  Informatiekaart

  In de informatiekaart vindt u informatie over het proces en acceptatiebeleid. Klik hier voor het volledige acceptatiebeleid. U kunt uiteraard ook terecht bij uw accountmanager. Let op: De Woningverhuur Hypotheek is in eerste instantie niet bedoeld voor vermogensopbouw. De waarde van het onderpand en de huuropbrengsten kunnen fluctueren.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.