Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Geen resultaten
  Header proces WVH

  Procesinformatie

  80% van de huur

  Bestaande netto huuropbrengsten mogen tot 80% worden meegenomen bij de toegestane woonlast. Huuropbrengsten korter dan 1 jaar mogen in sommige gevallen tot 50% worden meegenomen.

  3 woningen

  Woonfonds staat 3 woningen toe naast de eigen woning. De maximale hoofdsom voor de 3 woningen bedraagt € 750.000,- (exclusief de eigen woning). Een lening voor één Woningverhuur Hypotheek moet tussen de € 70.000,- en € 300.000,- zijn.

  70% marktwaarde

  Financiering tot 70% van de marktwaarde in verhuurde staat. Tot 50% van de waarde van de woning mag aflossingsvrij en het overige deel mag in 30 jaar worden afgelost (annuïteit of lineair).

  Woningverhuur Hypotheek aanvragen

  Vraag de Woningverhuur Hypotheek aan via HDN.
  Naast de gebruikelijke documenten heeft u de volgende documenten nodig:

  Formulier Woningverhuur Hypotheek
  Huurovereenkomst(en)
  Uitgebreid taxatierapport

  Woonfonds Weegschaal 03

  Eisen taxatierapport

  Het taxatierapport moet opgesteld zijn door Dynamis, een opgeleide taxateur of een RICS gecertificeerde Woningtaxateur. Afstand moet idealiter niet groter dan 25 km vanaf onderpand zijn.

  De marktwaarde in verhuurde staat moet zijn bepaald op basis van het laagste bedrag van de huurwaarde of daadwerkelijke huurinkomsten. Als de marktwaarde in verhuurde staat hoger is dan de marktwaarde vrij van huur, dan wordt er gerekend met de marktwaarde vrij van huur.

  Het aanvullende formulier

  Het ingevulde aanvullende formulier Woningverhuur Hypotheek kunt u onder vermelding van het aanvraagnummer uploaden via woonfonds.net/uploaden.

  10-jaars rente 50% van de marktwaarde in verhuurde staat

  3,65 %

  Woningverhuur Hypotheek

  De rente hangt af van de risicoklassen en rentevast-perioden. De Woningverhuur Hypotheek heeft 2 risicoklassen (50% en 70%) met diverse rentevast-perioden.

  Woningverhuur berekentool

  Inkomen & verplichtingen

  Wilt u het inkomen van uw partner meerekenen?
  Heeft u schulden of verplichtingen? *

  Alle verplichte velden moeten gevuld zijn.

  Over de woning

  Woning 2 Verwijder woning
  Is het huurcontract minimaal 1 jaar oud? *
  Woning 3 Verwijder woning
  Is het huurcontract minimaal 1 jaar oud? *

  Rente

  Alle verplichte velden moeten gevuld zijn.

   Wat kunt u lenen op basis van inkomen
   ,-
   Wat kunt u lenen op basis van huurinkomsten
   ,-
   Uw maximale hypotheek voor deze woning
   ,-
   Minimale inbreng eigen middelen voor deze woning
   ,-
   Wij financieren maximaal 70% van de waarde. Minimaal 30% van de waarde moet uit eigen middelen komen.

   Berekening bewaren

   Verstuur de berekening naar uw e-mailadres om het mee te kunnen nemen naar de adviseur.

   Per woning financieren wij minimaal € 70.000-. Uw hypotheek bedrag zit onder dit bedrag.
   Disclaimer over deze berekening

   Disclaimer

   Let op: De berekening geeft een indicatie de maximale hypotheek voor een annuïteitenhypotheek op basis van de bovengenoemde rentepercentages. In bepaalde gevallen kan de berekening afwijken, bijvoorbeeld als er sprake is van erfpacht, alimentatie, echtscheiding, studieschuld, aflossingsvrije hypotheek of als u een nieuwbouwwoning koopt. Ook kan deze berekening afwijken van de berekening die onze acceptanten gebruiken voor de acceptatie van de hypotheekaanvraag. De berekening die onze acceptanten maken is altijd leidend. Er kunnen geen rechten aan deze berekentool ontleend worden.

   In deze berekening zijn de bijkomende kosten meegenomen. Hierbij kunt u denken aan de notaris-, NHG-, hypotheekadvies-, taxatiekosten en de kosten koper.De getoonde tarieven zijn de tarieven op basis van de Nationale Hypotheek Garantie indien mogelijk. Indien Nationale Hypotheekgarantie niet mogelijk is, dan zijn de tarieven gebaseerd op dat u niet meer leent dan 100% van de waarde van de woning.

   Informatiekaart

   In de informatiekaart vindt u informatie over het proces en acceptatiebeleid. Klik hier voor het volledige acceptatiebeleid. U kunt uiteraard ook terecht bij uw accountmanager. Let op: De Woningverhuur Hypotheek is in eerste instantie niet bedoeld voor vermogensopbouw. De waarde van het onderpand en de huuropbrengsten kunnen fluctueren.

   Download bevestigen

   Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.