Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Header voor woonfonds.net 1800x800

  Kant-en-klaar voor u: teksten en afbeeldingen

  U bent Woningverhuur-specialist. Laat zien dat klanten bij u terecht kunnen voor het beste advies over de Woningverhuur Hypotheek. Kopieer de teksten met afbeeldingen en plaats de berichten op uw website. Trek de aandacht van klanten op social media (Facebook, Instagram en LinkedIn). 

  Afspelen
  POS Beeld zonder button 1800 x 800

  Bekijk en deel de video

  Deel eenvoudig de video op social media door op de share icoon te klikken.

  Bekijk en deel de video

  Deel eenvoudig de video op social media door op de share icoon te klikken.

  Kopieer en plak de teksen op social media

  Voorbeeldtekst 1

  Vind jij geld op je spaarrekening laten staan zonde? Misschien is investeren in een woning voor de verhuur iets voor jou. Er is meer mogelijk dan je denkt. Meer weten? Ik help je graag! Stuur mij een berichtje voor een gratis oriëntatiegesprek.

  Voorbeeldtekst 2

  Slim omgaan met je spaargeld? Investeren in een woning voor de verhuur kan een goede besteding zijn. Door de huidige woningmarkt liggen er volop kansen voor verhuurders. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help je graag! Stuur mij een berichtje voor een gratis oriëntatiegesprek.

  Voorbeeldtekst 3

  Investeren in een woning voor de verhuur kan een goede besteding zijn van je spaargeld. Met de Woningverhuur Hypotheek van Woonfonds financier je een woning voor de verhuur. Dat biedt vele voordelen! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Ik help je graag! Stuur mij een berichtje voor een gratis oriëntatiegesprek. 

  Woningverhuur campagne Linkedin

  Bekijk en deel de afbeelding

  Trek de aandacht op social media met dit leuke beeld. Plaats het beeld samen met een passende tekst op bijvoorbeeld Facebook en LinkedIn.

  U wilt een poster ontvangen?

  Dat kan! In onze webshop kunt u eenvoudig de gratis poster bestellen.

  Artikelen voor een nieuwsbrief

  Informeer uw klanten over de Woningverhuur hypotheek met een nieuwsbrief. Wij hebben voor u een aantal artikelen geschreven om te gebruiken.

  Flyers

  Bestel de gratis leaflet 'Huis kopen en verhuren?'

  Informeer uw klanten met de leaflet 'Huis kopen en verhuren?' over de mogelijkheden om een woning te kopen om te verhuren. Er is ruimte voor uw visitekaartje.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.