Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  klok 3

  Uiterste aanleverdata 2019

  Zoals gebruikelijk communiceren wij aan het einde van het jaar de uiterste aanleverdata om hypotheekaanvragen nog in 2019 te kunnen afwikkelen. Ontvangen wij na de vermelde data een aanvraag of benodigde stukken dan kunnen wij niet garanderen dat we de voorwaarden en normen van 2019 kunnen hanteren. Hou bij deze aanvraag rekening met de voorwaarden en normen van 2020.

  Belangrijke data voor nieuwe aanvragen

  • 18 december 2019 - compleet dossier (HDN): Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier indien de hypotheek nog in 2019 dient te passeren. Deze  garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.
  • 19 december 2019 - compleet dossier (uploaden): Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2019. Ook voor deze dossiers geldt de garantie indien het dossier zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.
  • 22 december 2019 - wijzigen bestaande hypotheek: Uiterste aanleverdatum (voor wijzigingen op bestaande hypotheken) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2019. Deze garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 26 december 2019 - getekende bindende offerte: Uiterste aanleverdatum van een getekende bindende offerte om te passeren in 2019.
  • 27 december 2019 vóór 16:00 uur - doorgeven passeerdatum: Uiterste datum voor het doorgeven van een passeerdatum in 2019.

  ​Overige belangrijke data​

  • 15 december 2019 - aanvraag Hoofdelijk Ontslag: Uiterste aanleverdatum voor een aanvraag Hoofdelijk Ontslag (i.c.m. omzetting met of zonder verhoging) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte o.b.v. de voorwaarden en normen 2019. Deze garantie geldt indien alle dossierstukken worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 18 december 2019 - bouwdepot declaraties: Uiterste ontvangstdatum voor uitbetaling van bouwdepot declaraties. Via 'Mijn leninginzicht' kan uw klant eenvoudig een bouwdepot declaratie indienen.
  • 26 december 2019 - extra aflossen: Lost uw klant extra af voor 26 december 2019 via iDeal via Mijn Leninginzicht? Dan ziet uw klant deze terug op de jaaropgave over 2019.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.