Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  klok 3

  Uiterste aanleverdata 2018

  Zoals gebruikelijk communiceren wij aan het einde van het jaar de uiterste aanleverdata om aanvragen nog in 2018 te kunnen afwikkelen. Ontvangen wij na de vermelde data een aanvraag of benodigde stukken dan kunnen wij niet garanderen dat we de voorwaarden en normen van 2018 kunnen hanteren. Hou bij deze aanvraag rekening met de voorwaarden en normen van 2019.

  Belangrijke data voor nieuwe aanvragen

  • 13 december - wijzigen bestaande hypotheek: Uiterste aanleverdatum voor wijzigingen op bestaande hypotheken voor een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2018. Deze garantie geldt indien alle dossierstukken worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 16 december - aanleveren compleet dossier: Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier indien de hypotheek nog in 2018 dient te passeren. Deze garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.
  • 18 december - compleet dossier (uploaden): Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier via de upload-tool voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2018. Ook voor deze dossiers geldt de garantie indien het dossier zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kan worden gefiatteerd.
  • 20 december - getekende bindende offerte: Uiterste aanleverdatum van een getekende bindende offerte om te passeren in 2018.
  • 23 december - compleet dossier (HDN): Uiterste aanleverdatum van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2018. Deze garantie geldt indien de dossierstukken via DA/DX (HDN) worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 24 december vóór 14:00 uur - doorgeven passeerdatum: Uiterste datum voor het doorgeven van een passeerdatum in 2018.

  ​Overige belangrijke data​

  • 10 december - extra aflossen: Wordt het bedrag voor 10 december bijgeschreven op onze bankrekening, dan kunnen wij garanderen dat het bedrag verwerkt wordt op de jaaropgave 2018. Via 'Mijn leninginzicht' kan uw klant eenvoudig 'extra aflossen' en betalen kan via Ideal.
  • 13 december - aanvraag Hoofdelijk Ontslag: Uiterste aanleverdatum voor een aanvraag Hoofdelijk Ontslag (in combinatie met omzetting met of zonder verhoging) van een compleet en correct dossier voor het verkrijgen van een bindende offerte op basis van de voorwaarden en normen 2018. Deze garantie geldt indien alle dossierstukken worden aangeleverd en zonder aanvullende vragen of aanvullende documenten kunnen worden gefiatteerd.
  • 19 december - bouwdepot declaraties: Uiterste aanleverdatum voor uitbetaling van bouwdepot declaraties. Via 'Mijn leninginzicht' kan uw klant eenvoudig een bouwdepot declaratie indienen.


  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.