Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Mixen 01

  Vraag aan via uw adviessoftware

  U vraagt de Woonfonds ORV eenvoudig digitaal aan via uw adviessoftware. Vul vervolgens de premieberekening in. U krijgt dan een overzicht van het premieverloop en toelichting voor in uw adviesrapport.

  Maak een premieberekening

  Bereken eenvoudig de premie voor uw klant. In het rapport staat het premieverloop en de toelichting voor in het adviesrapport.

  ORV met gecombineerde dekking aanvragen

  Een Woonfonds ORV met gecombineerde dekking kunt u niet eenvoudig aanvragen via uw adviessoftware. U kunt deze ORV op 2 manieren aanvragen.

  1. Aanvragen via PDF

  U ontvangt binnen 1 werkdag een polis per mail. Let op: Uw klant moet de aanvraag al ondertekenen. 

  2. Aanvragen via online formulie

  Vraag de ORV online aan. U ontvangt een offerte die later getekend kan worden.

  brigitta schneiter 629765 unsplash

  Acceptatieproces: Op het lijf geschreven

  De verzekeringnemer vult online de gezondheidsverklaring in. In 70% van de gevallen wordt de verzekering direct geaccepteerd. Voor anderen klanten is soms een aanvullende beoordeling nodig, van een medisch acceptant. Die levert binnen twee werkdagen uitsluitsel: 15% van de aanvragen wordt dan alsnog geaccepteerd.

  Bij slechts 15% van de aanvragen duurt het proces langer dan twee dagen, omdat we de persoonlijke situatie verder bekijken. Door onze persoonlijk aanpak kunnen wij uiteindelijk bijna alle aanvragen omzetten in een nieuwe verzekering. 

  Op één polis een deel dalend en gelijkblijvend

  Binnen de ORV van Woonfonds combineert u makkelijk één bedrag annuïtair of lineair dalend met één gelijkblijvend deel. Dit past bij uw klanten, die naast de hypotheekkosten bijvoorbeeld ook een bedrag voor inkomstenverlies willen verzekeren. Alles op één polis. Dit scheelt de klant weer een extra acceptatietraject. Wijzigingen hoeven maar bij één partij worden doorgegeven en de klant heeft één duidelijk overzicht van het verzekerd bedrag. 

  Een gecombineerde dekking aanvragen? Dit gaat eenvoudig via uw adviessoftware en HDN. 

  Uw klant uitleggen en laten zien hoe een gecombineerde dekking en maandelijkse leeftijdsafhankelijke risicopremie werkt? Ga snel naar onze tool. 

  orv verzekering

  ORV vragen?

  ✆ 013 461 2026

  ✉ woonfonds.orv@achmea.nl

  advies

  Medische vragen?

  De medische dienst van Achmea beantwoordt uw vragen graag. Wij zijn op werkdagen tussen 8.30 en 18.00 uur bereikbaar op 013-462 30 12.

  handschudden

  Commerciële vragen?

  Neem contact op met uw accountmanager of medewerker van de businessdesk. 

  ✆ 013 461 2025 

  ✉ woonfonds.orv@achmea.nl

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.