Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  close up door keyhole 101808

  ​Nieuw: cursus woningverhuur voor taxateurs​

  Het taxatierapport voor een te verhuren woning is belangrijk omdat het vaak niet gaat om een emotionele beslissing. Op dit moment is er een groot verschil tussen een woningtaxatie en een taxatie voor commercieel vastgoed. Woonfonds introduceert een tussenvariant. Samen met Academie voor Vastgoed organiseert Woonfonds de cursus ‘Taxeren financiering woning verhuurde staat’. 

  Het ‘grijze’ taxatiegebied voor woningverhuur 
  Onlangs introduceerde Woonfonds de Woningverhuur Hypotheek voor particulieren. Woonfonds merkte op dat er een gat zit tussen woningtaxatie en de taxatie voor commercieel vastgoed. In een woning taxatierapport zit geen informatie over vergelijkbare panden en hun huurinkomsten. Daarnaast is een taxatierapport voor commercieel vastgoed kostbaar. De Academie voor Vastgoed heeft in samenwerking met Woonfonds een cursus ontwikkeld, om te voldoen aan de groeiende vraag.

  Taxatierapport belangrijk bij woningverhuur 
  De aanschaf van een eigen woning zit veelal op de emotionele kant. Voor een investering in een verhuurwoning is het daarom ook belangrijk om de rationele kant goed te belichten. In een woningverhuur taxatierapport staat wat de reguliere waarde en waarde van de woning in verhuurde staat is. Daarnaast krijgt de klant inzicht in het puntenstelsel om een correcte huurprijs te bepalen.

  Meer taxatiemogelijkheden naast Dynamis 
  Woonfonds heeft een overeenkomst met Dynamis. Via een online formulier op de website van Woonfonds kan een adviseur bij Dynamis een aanvraag indienen. Door deze cursus biedt Woonfonds u meer mogelijkheden. Wanneer Taxateurs deze opleiding succesvol hebben doorlopen, mogen zij taxeren voor de Woonfonds Woningverhuur Hypotheek.

  Korting op de cursus
  De kosten voor de cursus en e-learning zijn € 330,- exclusief BTW. Taxateurs ontvangen voor deze cursus 6 studie-uren voor het NRVT. Geef uw taxateur € 125,- korting met de volgende kortingscode:

  Kortingscode:  Woonfonds + <naam uw kantoor> Invullen bij referentie

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.