Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Woonfonds Lab Krediet Huis V2

  Product- en procesinformatie

  U vraagt een Krediethypotheek aan via HDN. Om de Krediethypotheek direct aan te vragen, heeft u een aanstelling nodig. Heeft u een vraag over een Krediethypotheek-aanvraag? Dan kunt u bellen met één van onze acceptanten op telefoonnummer 013 461 20 20. 

  Hypotheekuitvinders muntjes 2

  Vaste kosten per maand

  Voor het beschikbaar hebben van een limiet betaalt de klant maandelijks kosten

  Limiet maandbedrag

  Maandelijkse kosten

  € 0 t/m 25.000

  € 5,00

  € 25.001 t/m 50.000

  € 7,50

  € 50.001 t/m 100.000

  € 15,00

  € 100.001 t/m 200.000

  € 30,00

  Beschikbaarheid van het krediet

  Bij het passeren van de hypotheekakte bij de notaris is het saldo van de Krediethypotheek € 0,00. Uw klant kan na het passeren van de akte via Mijn Leninginzicht binnen de afgesproken limiet opnemen en aflossen. Het is niet mogelijk om met de Krediethypotheek een woning aan te kopen.

  Omzetten naar aflosvorm met vaste rente

  Uw klant kan een opgenomen bedrag (minimaal € 25.000) via Mijn Leninginzicht omzetten naar een andere aflosvorm met een vaste rente binnen de reguliere rentelijst. Het omgezette bedrag wordt in mindering gebracht op de limiet

  Gebruik van krediet na omzetting

  Na omzetting kan uw klant voor dat deel geen gebruik meer maken van flexibel opnemen en aflossen. Het resterende deel Krediethypotheek blijft onder dezelfde voorwaarden beschikbaar met indien van toepassing een lager vast maandbedrag.

  Informatiekaart

  In de informatiekaart vindt u informatie over het product en acceptatiebeleid. Klik hier voor het volledige acceptatiebeleid. U kunt uiteraard ook terecht bij uw accountmanager. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.