Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  Familie header productpagina - Annette A 3000x1457

  Familiehypotheek

  Maakt samenwonen met familie mogelijk

  Ouders of kinderen dichtbij hebben? In een woonunit in uw tuin of in een aparte ruimte in uw of hun huis? De Familiehypotheek maakt samenwonen met familie mogelijk.  Familiehypotheek

  Maakt samenwonen met familie mogelijk

  Ouders of kinderen dichtbij hebben? In een woonunit in uw tuin of in een aparte ruimte in uw of hun huis? De Familiehypotheek maakt samenwonen met familie mogelijk.  Veel mogelijkheden
  Inwoning en verhuur in familiaire kring (t/m 2e de graad) is toegestaan. Het is ook toegestaan om (tijdelijk) een zorgunit en/of mantelwoning op eigen grond te plaatsen.

  Wij denken mee
  Wij delen onze opgedane kennis graag met u. U kunt bellen met onze gespecialiseerde acceptanten. Een Familiehypotheek is meer dan financieel advies.

  Ontzorgen
  Wij helpen klanten en inwoner(s) als het even tegenzit. Op ieder gewenst moment kan de hypotheek omgezet worden en komt de opslag te vervallen.

  Meer dan financieel advies

  Inwoning en verhuur in familiaire kring heeft mogelijk fiscale, financiële en juridische gevolgen. Wij delen onze opgedane kennis graag met u.

  Aanvraagproces

  Als u een aanstelling heeft bij Woonfonds, mag u de Familiehypotheek aanvragen. U moet wel 2 aanvullende documenten opsturen.

  Nieuws

  Wij proberen onze producten steeds verder door te ontwikkelen. Op die manier helpen we u aan de wensen van uw klanten te voldoen. Lees hier de laatste ontwikkelingen.

  samen een huis
  05-12-2018

  Familie woon-oplossingen

  De stijgende huizenprijzen, de lage rente op spaarrekeningen en het afbrokkelen van de verzorgingsstaat zorgen voor een toenemende vraag naar alternatieve woonoplossingen binnen families. Woonfonds biedt een aantal oplossingen.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.