Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten

  Algemeen

  mockup mijn lening adviseur
  29-04-2021

  Altijd op de hoogte van de hypotheekstatus

  Het is vaak een bijzonder spannend moment als u via HDN de hypotheekaanvraag voor uw klant heeft gedaan. Dan is het fijn als u tijdens het acceptatieproces op de hoogte blijft van de status van de aanvraag. Wilt u uitgebreidere informatie dan HDN geeft? Dat kan via Mijn Leninginzicht voor adviseurs.
  Huizenmarkt 02 3
  26-04-2021

  Risico's van overbieden

  Bij 60% van de woningverkopen wordt meer betaald dan de vraagprijs. Kopers doen dit niet omdat ze graag meer betalen. Overbieden is vaak bittere noodzaak om kans te maken op een koopwoning. Helaas is dit niet zonder risico's.
  WF WV 2019.20
  23-04-2021

  Extra aandacht voor jaarcijfers coronajaar 2020

  Veel ondernemers hadden door de lockdowns in 2020 een afwijkend inkomen. In sommige branches kelderde de omzet. In andere branches ging het juist uitzonderlijk goed. Wat betekenen de uitschieters voor de leencapaciteit van ondernemers?
  belasting box 3
  04-04-2021

  Eigen woning in box 3: wat zijn de gevolgen?

  Begin dit jaar stelde De Nederlandsche Bank voor om de eigen woning stapsgewijs over te brengen naar box 3. Deze proefballon veroorzaakt verdeeldheid in de politiek en financieel adviseurs lijken positief. Wat houdt het plan in en welke gevolgen heeft het voor huiseigenaren?
  computer 1185637 1920
  23-03-2021

  Betalingsverkeer op feestdagen

  Op Goede Vrijdag (2 april) is er geen betalingsverkeer mogelijk. Dit geldt ook voor de overige feestdagen. Betalingen die al ingepland zijn op een feestdag worden een dag eerder verwerkt. 

  HR Binnenkijken bij Ron Mieke 4750 ISOcoated 2
  01-03-2021

  Structureel activeren klanten aflossingsvrije hypotheek

  Woonfonds heeft de afgelopen 2 jaar alle klanten met een aflossingsvrije hypotheek geïnformeerd over de betaalbaarheidsrisico’s. Deze eenmalige actie krijgt een permanent vervolg. In de toekomst brengen we de risico’s op logische momenten altijd onder de aandacht van de klant.
  foto Onno Hoes def
  31-01-2021

  NVM over de lage rente en landelijk wonen

  Onno Hoes van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) ziet nog steeds veel animo voor het kopen van een woning. Een van de redenen is de aanhoudend lage hypotheekrente, zegt Hoes. Wie profiteert het meest?
  renate op ipad
  28-01-2021

  Beeldbellen met Renate

  Adviesgesprekken via beeldbellen zijn niet nieuw. Maar tot voor kort gaven de meeste adviseurs de voorkeur aan afspraken ‘op kantoor’. Corona heeft daar verandering in gebracht. Inmiddels voert het overgrote deel van de hypotheekadviseurs minstens een deel van de klantgesprekken via een  beeldverbinding. Hoe bevalt dat? 
  Verbouwen website woonfonds 3 1
  04-01-2021

  Klushypotheek populairder dan ooit

  Het zijn gouden tijden voor aannemers en (online) bouwmarkten. Veel huiseigenaren verbouwen juist in deze tijd van krapte op de huizenmarkt hun woning. Dit zien we terug in de hypotheekcijfers. Een verbouwingshypotheek maakt het voor uw klant mogelijk dit te financieren met de overwaarde in de woning.
  klok 2
  30-11-2020

  Uiterste aanleverdata 2020

  Denkt u eraan om uw dossier op tijd in te dienen?  Vooral als u nog in 2020 een Definitief Aanbod nodig heeft of als de hypotheek nog in 2020 moet passeren.

  Edwin Kemers
  10-11-2020

  Duurzaam advies

  Diverse banken adviseren standaard ook over energiebesparende maatregelen bij een hypotheekadvies. Onafhankelijke hypotheekadviseurs gaan er verschillend mee om. Een adviseur die voorop loopt is Edwin Kemers van PlannersDesk. ‘Verduurzaming hoort erbij in een adviesgesprek’.
  SEH logo
  18-09-2020

  PE-punten scoren met online sessies SEH

  Nog niet alle punten voor uw SEH PE 2020 binnen? Of alvast punten verzamelen voor volgend jaar? Schrijf u dan in voor de inspirerende online sessies tijdens de SEH KennisWeken. Tijdens de sessies praten experts u bij over 11 verschillende onderwerpen. U kunt er 3 tot 6 punten mee halen voor uw SEH PE 2020.
  daktuin
  27-05-2020

  Een huis verduurzamen in 5 stappen

  Een huis verduurzamen is altijd een goed idee. Zeker als het voor meer wooncomfort zorgt en uw klant er op termijn mee bespaart. De start blijkt vaak lastig. Waar moet uw klant beginnen en wat levert het eigenlijk op? We helpen u en uw klant op weg met verduurzamen in 5 stappen.
  Beeld met te koop bord
  30-04-2020

  Woningmarkt naar crisis of niet?

  De woningmarkt lijkt slechts een tijdelijke tik te krijgen van de huidige crisis. Veel instanties zijn positief gestemd. Is daar een reden voor of moet de roze bril af en komt er een crisis aan op de woningmarkt? 
  2019 Paul B 011
  02-04-2020

  Eindigt hypotheekadvies nu in hersteladvies over 6 maanden?

  De huidige coronacrisis brengt risico’s met zich mee die niet in bestaande kaders passen. Toch kunnen adviseurs ze niet negeren. Anders ziet Paul het advies van vandaag resulteren in hersteladvies over 6 maanden. 
  Corona
  25-03-2020

  Uitstel van betaling aan klanten met betalingsproblemen door corona

  Klanten van Woonfonds die door de coronacrisis hun hypotheeklasten niet meer kunnen betalen, kunnen gebruikmaken van uitstel van betaling tot 3 maanden. Ook verlaging van het maandbedrag behoort tot de mogelijkheden.

  Corona
  23-03-2020

  ​Wat doet het coronavirus met de woningmarkt?​

  De lange tentakels van het coronavirus hebben ook de woningmarkt bereikt. Neem de rentestanden. Sinds de wereldwijde uitbraak zijn belangrijke rentestanden gekelderd, maar lijken nu weer te stijgen. Zet deze rentebeweging door? Wat zijn de mogelijke gevolgen voor de huizenprijzen?
  WF KH 2019.4
  31-10-2019

  Huiseigenaar wil flexibiliteit bij inzetten overwaarde

  Het vermogen van huiseigenaren neemt toe naarmate de leeftijd vordert. Reden is de hypotheek, die grotendeels of volledig is afgelost. Het vermogen zit vaak vast in stenen, terwijl huiseigenaren juist behoefte hebben aan extra financiële ruimte. 
  2019 Paul B 011
  16-09-2019

  Woonfonds op koers als doelgroepen- specialist

  Woonfonds maakt hypotheekproducten toegankelijk voor doelgroepen die daar normaal gesproken lastig toegang toe hebben. Volgens manager Paul Bänziger houdt het niet op bij de doelgroepen die de Achmea-dochter nu bedient.
  Blog 6a
  27-06-2019

  Woningverhuur informatie­bijeenkomsten

  Vastgoed kan een goede investering zijn voor uw klant, maar wat komt er allemaal bij kijken? Wij nemen uw klant geheel vrijblijvend mee in het aankoopproces, de financiering en beheer van een verhuurde woning. Uw klant is van harte welkom op 1 van onze informatiebijeenkomsten.
  Rekenmachine 2
  26-06-2019

  Inkomensbepaling Loondienst

  De Inkomensbepaling Loondienst is een nieuwe methode om het toetsinkomen te berekenen voor mensen in loondienst. De inkomensgegevens van de hypotheekaanvrager uit het UWV verzekeringsbericht vormen de bron waarmee het maximale inkomen wordt vastgesteld en waarmee het toetsinkomen wordt berekend.
  samen een huis
  05-12-2018

  Familie woon-oplossingen

  De stijgende huizenprijzen, de lage rente op spaarrekeningen en het afbrokkelen van de verzorgingsstaat zorgen voor een toenemende vraag naar alternatieve woonoplossingen binnen families. Woonfonds biedt een aantal oplossingen.
  Leeftaijdsafhankelijke premie is een lange tijd goedkoper
  07-11-2018

  ORV Leeftijdsafhankelijke premie goedkoper

  De goedkoopste vergelijkingspremie (van een geadviseerde ORV) blijkt vaak niet de gunstigste oplossing voor de klant. Oorzaak? Het veelal vroegtijdig beëindigen van de ORV. Toch is de ORV met gelijkblijvende goedkopere premie nog steeds de meest gekozen variant blijkt uit cijfers van GfK.
  entrepreneur 593358 1920
  20-08-2018

  Een RBA mag nu ook de prognose opstellen

  De prognose mag ook worden opgesteld door een register belastingadviseur (RBA).
  rente wijzigen
  26-04-2018

  Woonfonds verlaagt de rente

  Maandag 9 april verlaagt Woonfonds de rente.

  Woningverhuur

  Woningverhuur Hypotheek bilal header
  27-05-2021

  Verruiming biedt verhuurder lagere maandlasten

  Woonfonds maakt haar rol als doelgroepenspecialist waar. Ze biedt een uniek pakket aan nieuwe en bestaande voorwaarden dat zorgt voor significant lagere maandlasten. Goed nieuws voor uw particuliere klant die hierdoor meer overhoudt van de verhuursom.
  Alex Erlings 869 400
  26-04-2021

  Impact hogere overdrachtsbelasting op financiering verhuurwoning

  We nemen de ontwikkelingen in de markt door met Alex Erlings. Wat zijn de gevolgen van de hogere overdrachtsbelasting op de financiering van verhuurwoningen?
  Woningverhuur wijzigingen
  22-03-2021

  Meer verhuurrendement met kortlopende rente

  Hypotheken met een langere rentevaste periode zijn in trek: ook bij kopers van een verhuurwoning. Zij kiezen hiermee voor zekerheid op het gebied van maandlasten. Toch is dit financieel gezien niet altijd de meest voordelige optie.
  wvh stel in 30
  17-03-2021

  Inzicht in particuliere verhuurder biedt advieskansen

  In de afgelopen jaren is het kopen en verhuren van woningen door particulieren in opmars. Opvallend genoeg zijn het vooral kleine investeerders die meer kopen dan verkopen. Als adviseur kunt u hierop inspelen. Wat typeert deze particuliere kleine belegger?
  woningverhuur ebook
  14-02-2021

  Woningverhuur als pensioen voor zzp’er

  De groep van 1,5 miljoen zelfstandigen is grotendeels zelf verantwoordelijk voor een financieel gezonde oude dag. Woonfonds ziet een groeiende interesse van zelfstandigen in de Woningverhuur Hypotheek. Het kopen en verhuren van een woning lijkt voor hen een goede mogelijkheid om kapitaal op te bouwen voor later. 

  Blog 6
  15-01-2021

  Buy-to-let groeit verder na tijdelijke dip

  Woonfonds zag in het laatste kwartaal van 2020 de interesse in de verhuurhypotheek sterk stijgen. Het aantal afgesloten verhuurhypotheken lag substantieel hoger dan in hetzelfde kwartaal een jaar eerder. Kopers van een verhuurwoning sorteerden duidelijk voor op de stijging van de overdrachtsbelasting. Voor de komende maanden is de verwachting verdere groei, na een tijdelijke dip.  
  20120043 WF van Grinsven Header beeld 2021 woningmarkt A 1 1920 002
  12-01-2021

  Blijft particuliere woningverhuur ondanks wijzigingen populair?

  Het kopen en verhuren van een woning was heel 2020 erg in trek. Overheidsmaatregelen en de coronacrisis hielden woninginvesteerders niet tegen. In de 1e helft van dit jaar namen particuliere verhuurders daar circa 40% van alle woningkopen voor hun rekening. Ook landelijk is al jaren een opgaande trend zichtbaar. Zullen de wijzigingen die per 2021 zijn ingegaan de interesse voor woningverhuur verminderen?

  Foto Sander B lang 2
  24-12-2020

  Veel toegevoegde waarde bij woningverhuur

  Sander Elfrink, eigenaar van advieskantoor Urban Finance, maakte de opkomst van de woningverhuurmarkt van dichtbij mee. Al sinds 2015, toen er praktisch nog maar 1 hypotheekaanbieder actief was in deze markt, helpt hij woningverhuurders op weg. ‘Met heel veel plezier. Het is een uitdagende materie, waarbij je heel veel waarde kunt toevoegen voor je klant’.

  Alex Erlings
  22-10-2020

  Je klant komt vaker terug

  'Een klant voor een Woningverhuur Hypotheek komt vaker terug bij zijn adviseur. Bovendien maakt de woningverhuur hypotheek het werk van een adviseur afwisselender en interessanter.' Specialist Alex Erlings deelt enkele inzichten rond advies over woningverhuur.
  Hefboomeffect
  23-08-2020

  Hoger rendement met minder eigen geld

  Wist u dat het kopen van een verhuurwoning met minder eigen geld uw klant juist een hoger rendement op kan leveren? Dat komt doordat de ‘hefboomwerking’ groot is nu de hypotheekrentes zo laag zijn.

  Hendrik Jan Succesmakelaar Clang
  09-06-2020

  Verhuurwoning kopen of mijden in crisis?

  Een woning kopen voor de verhuur. Doen? Of de plannen nog even uitstellen in deze coronacrisis? We vragen Hendrik-Jan Rinkel, makelaar en taxateur bij Succes Makelaars naar de ontwikkelingen en vooruitzichten.
  Isoleren verduurzamen
  19-05-2020

  Verduurzamen verhuurwoning verdient zich terug

  Een verhuurder van een woning moet bij het vaststellen van de huur rekening houden met het puntensysteem. Duurzaamheid is een belangrijke factor bij de puntentelling. De kosten voor de maatregelen verdient de verhuurder op termijn terug in de vorm van een hogere huur.
  Man en vrouw voor huis
  13-05-2020

  Woning kopen en verhuren als buffer voor oude dag

  Bouwen uw klanten voldoende financiële ruimte op voor later? Heeft bijvoorbeeld een ondernemer wel voldoende pensioen opgebouwd? Als appeltje voor de dorst kan uw klant een woning kopen en verhuren. Zo regelt uw klant extra vermogen en inkomsten voor de oude dag. 
  WF WV 2019.24
  22-04-2020

  Steeds meer ouders kopen huis voor studerende kinderen

  Voor studenten blijft het vinden van geschikte woonruimte een uitdaging. Steeds vaker wordt deze kamernood door ouders zelf opgelost. Zij kopen een appartement of woning voor hun studerende kinderen. Zoon of dochter is hiermee geholpen en ouders zien het als een goede investering voor de lange termijn. Kortom, een win-winsituatie!
  menno lutz 768x511
  30-03-2020

  Tips voor woningverhuur in crisistijd

  Het zijn uitzonderlijke tijden, ook voor verhuurders van woningen. Een wereldwijde pandemie staat niet in het gemiddelde draaiboek voor woningverhuur. Toch is het goed om voorbereid te zijn op mogelijke betalingsproblemen bij huurders. Menno Lutz, directeur van Rotsvast, geeft tips voor woningbeheer in crisistijd. 
  Header Woningverhuur Frank
  08-01-2020

  Vastgoed verhuren en beheren is echt een vak

  In gesprek met Woonfonds zoomt Frank de Vroed, bestuursvoorzitter van Rotsvast, in op de risico’s bij het beheer van verhuurwoningen. Hij benadrukt de aandachtspunten waarbij de verhuurder ontzorgd kan worden.

  Banner LinkedIn  Jaap Huurnink
  17-10-2019

  Jaap Huurnink over risico’s en rendement woningverhuur

  Een woning kopen, verhuren en slapend rijk worden. Jaap Huurnink, directeur en trainer bij FOI, merkt dat veel kopers te makkelijk denken over het investeren in een woning voor de verhuur. De praktijk kan weerbarstiger zijn. Huurnink geeft aan welke factoren belangrijk zijn voor het rendement en hoe de verhuurder dit kan sturen.

  2019 Paul B 011
  10-10-2019

  ‘’Het nieuwe taxatiemodel verhuurhypotheek stap vooruit’’

  Voor de taxatie van te verhuren woningen is een specifiek taxatierapport vereist. Vanaf oktober gelden nieuwe afspraken voor het valideren van dergelijke rapporten. De nieuwe werkwijze is afgestemd door brancheorganisaties, opleidingsinstanties en validatie-instituten. Geldverstrekker Woonfonds stelt de wijziging een stap vooruit te vinden. 
  Blog 8
  01-10-2019

  In welke regio levert woningverhuur het meest op?

  De kans is groot dat uw klant vooral een woning in zijn eigen buurt zoekt. Daar weet hij precies wat er te koop staat en kan er gemakkelijk even langs als dat nodig is. Het zoekgebied beperken tot de eigen omgeving kan ook een risico zijn. Huuropbrengsten verschillen namelijk fors per regio. 
  Blog 9
  29-08-2019

  Huurprijs bepaalt de waarde van de verhuurwoning

  Wat is een verhuurwoning waard? Waar wordt de waarde überhaupt op gebaseerd? Dit zijn belangrijke zaken voor uw klant voordat hij of zij instapt op de verhuurmarkt. 
  Beeld Roeland Oord Woningverhuur 1800x800
  31-07-2019

  Uitgebreide taxatie bij woningverhuur in belang van kopers

  Het kopen van een woning voor de verhuur is een specialisme. Om vooraf zaken als huurpunten, rendement en vergunningen in kaart te brengen, is er een belangrijke rol weggelegd voor de taxatie van verhuurpanden. 
  Blog 4
  04-07-2019

  Kopen voor verhuur vooral populair in studentensteden

  Met een nieuw studieseizoen voor de deur zoekt menig student een passende en betaalbare kamer. Nederland komt zo’n 40.000 studentenkamers te kort (bron: LSVb). Particulieren spelen hierop in met het kopen van een woning voor de verhuur. 
  Blog 6a
  27-06-2019

  Woningverhuur informatie­bijeenkomsten

  Vastgoed kan een goede investering zijn voor uw klant, maar wat komt er allemaal bij kijken? Wij nemen uw klant geheel vrijblijvend mee in het aankoopproces, de financiering en beheer van een verhuurde woning. Uw klant is van harte welkom op 1 van onze informatiebijeenkomsten.
  Appartementen Den Bosch te huur
  08-04-2019

  Ondernemer zoekt met vastgoedbelegging naar rendement

  40 procent van alle klanten met een Woonfonds Woningverhuur Hypotheek is ondernemer. Onder deze groep merken we een stijgende interesse in investeren in vastgoed. 
  Kaart Nederland
  14-03-2019

  De locatie is bepalend voor het rendement

  De interesse in het kopen van een woning voor de verhuur richt zich steeds minder op de grootste steden. 33% van de klanten kiest voor een verhuurwoning in randgemeenten. Jaap Huurnink, directeur van Opleidingsinstituut FOI, noemt de sterk gestegen huizenprijs in de grote steden, als belangrijkste reden voor de verschuiving. 
  Beeld taxatie
  14-02-2019

  Koper verhuurwoning onderschat belang taxatie

  Veel particuliere kopers zien de taxatie van de te verhuren woning als sluitpost van de financiering.  Dit terwijl de taxatie juist belangrijke informatie geeft over het rendement en de risico’s die bij een woning voor de verhuur horen. 
  Ouders
  27-11-2018

  Overkopen woning ouders

  In Nederland zit 500 miljard in de stenen. Hoe haal je dit eruit? Koop de woning van je ouders.
  Woonfonds dochter 1200x800
  10-10-2018

  Trend: Ouders als huisbaas

  Steeds meer ouders helpen hun uitvliegende kroost door voor hen een appartement te kopen

  Zelfstandigen

  shutterstock 347650862
  16-02-2021

  Ondernemer beter uit met onze berekenmethoden

  Bij Woonfonds is een inkomensverklaring niet altijd nodig. Onze acceptanten zijn heel goed in staat zelf jaarcijfers te lezen. En dit biedt vaak voordelen. Vaak is er meer mogelijk met de Zelfstandigen Hypotheek van Woonfonds. We leggen u graag uit hoe.
  woningverhuur ebook
  14-02-2021

  Woningverhuur als pensioen voor zzp’er

  De groep van 1,5 miljoen zelfstandigen is grotendeels zelf verantwoordelijk voor een financieel gezonde oude dag. Woonfonds ziet een groeiende interesse van zelfstandigen in de Woningverhuur Hypotheek. Het kopen en verhuren van een woning lijkt voor hen een goede mogelijkheid om kapitaal op te bouwen voor later. 

  Foto Rob Timmermans
  28-09-2020

  'Adviseer ondernemers alsof het uw eigen geld is'

  Veel ondernemingen voelen de gevolgen van de coronacrisis. Rob Timmermans, adviseur en eigenaar van Impact Opleiding & Training, ziet een belangrijke rol voor hypotheekadviseurs. ‘Breng goed onderbouwd het toekomstperspectief in kaart. Vaak is dan meer mogelijk dan op het eerste gezicht lijkt.' 
  Nieuws Perfecte partner voor zelfstandigen
  27-02-2020

  ‘Woonfonds: perfecte partner voor (kort) zelfstandigen'

  Het sterk toegenomen aantal zzp’ers zorgt voor drukte bij hypotheekkantoren. Financieel adviseur Reijer van Ommeren kan hierover meepraten. Voor deze groep is een flexibele opstelling noodzakelijk.

  Man achter laptop
  17-03-2021

  Woning kopen met bedrijfsruimte aan huis? Geen probleem!

  Heeft uw klant plannen om een huis te kopen met een bedrijfsruimte of winkelbestemming? Bij Woonfonds heeft de zzp'er volop mogelijkheden.
  Beeld bij nieuwbericht zzp amp lease 01
  17-02-2020

  Leaseauto drukt maximale hypotheek zelfstandige?

  Een zelfstandige wil in een representatieve auto de weg op. Steeds meer zelfstandigen kiezen om die reden voor een leaseauto. Alleen kan de maximale hypotheek bij het kopen van een huis dan fors lager uitvallen. 

  business 3789889 1920
  07-05-2019

  1 boekjaar zelfstandig? Financier tot 100% bij Woonfonds

  Het aantal startende zelfstandigen is ‘booming’. In 2018 startten nog nooit eerder zoveel ondernemingen. Is uw klant geen kalenderjaar zelfstandig, maar wel 1 boekjaar? Geen probleem. 
  Zelfstandigen cijfers
  07-01-2019

  ​Inkomens- verklaring beperkt mogelijkheden

  Ondernemers die een NHG-hypotheek aanvragen, moeten per januari 2019 beschikken over een inkomensverklaring. Deze ontwikkeling is niet altijd in het belang van de klant. 

  entrepreneur 593358 1920
  20-08-2018

  Een RBA mag nu ook de prognose opstellen

  De prognose mag ook worden opgesteld door een register belastingadviseur (RBA).
  workplace 1245776 1920
  20-08-2018

  Overwinst meenemen

  Overwinst meenemen nu ook in het beleid.
  BeeldUSP
  10-07-2018

  Negatief eigen vermogen bespreekbaar

  Het zelfstandigenbeleid is versoepeld.

  Overwaarde verzilveren met Krediethypotheek

  Woonfonds Weegschaal 04 400mm
  29-06-2020

  Overwaarde benutten? 6 redenen

  Uw klant wil iets doen met de overwaarde op zijn of haar woning? Bijvoorbeeld de maandlasten verlagen of extra bestedingsruimte? Woonfonds denkt met u en uw klant mee en geeft 6 redenen om dit te overwegen. 
  Krediethypotheek
  17-06-2020

  De Krediethypotheek: het overwegen waard

  Bij het verzilveren van overwaarde van een woning denkt u misschien niet meteen aan een Krediethypotheek. Dit kan een gemiste kans zijn! 

  Woonfonds Lab Krediet Huis V2
  13-11-2019

  Flexibiliteit met nieuwe Krediethypotheek

  Huiseigenaren met voldoende overwaarde op hun woning kunnen vanaf nu een krediethypotheek afsluiten bij Woonfonds. Het nieuwe product kenmerkt zich vooral in flexibiliteit.
  Beeld Dick Boeckee
  07-11-2019

  Woonboerderij van 8 ton maar krap bij kas

  Met regelmaat help ik mensen die zich afvragen hoe ze hun overwaarde kunnen benutten. Vaak heeft de klant vooraf geen idee van de mogelijkheden. Een kans voor adviseurs!
  WF KH 2019.4
  31-10-2019

  Huiseigenaar wil flexibiliteit bij inzetten overwaarde

  Het vermogen van huiseigenaren neemt toe naarmate de leeftijd vordert. Reden is de hypotheek, die grotendeels of volledig is afgelost. Het vermogen zit vaak vast in stenen, terwijl huiseigenaren juist behoefte hebben aan extra financiële ruimte. 

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.