Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  woningverhuur ebook

  Woningverhuur als pensioen voor zzp’er

  De meeste werknemers bouwen automatisch pensioen op via hun werkgever. De groep van 1,5 miljoen zelfstandigen is grotendeels zelf verantwoordelijk voor een financieel gezonde oude dag. Woonfonds ziet een groeiende interesse van zzp’ers in de Woningverhuur Hypotheek. Het kopen en verhuren van een woning lijkt voor hen een goede mogelijkheid om kapitaal op te bouwen voor later. Heeft u uw ondernemende klant al eens op deze optie gewezen? 

  Alex Erlings 869 400

  Word ook woningverhuurspecialist

  Meer kennis opdoen over adviseren van de verhuurhypotheek? Misschien neemt u woningverhuur zelden in een adviestraject mee, omdat u er als adviseur minder vertrouwd mee bent. Hoe maakt u bijvoorbeeld reële prognoses van het mogelijke rendement en welke fiscale zaken zijn relevant? Woonfonds verzorgt samen met Hoffelijk regelmatig masterclasses 'woningverhuur in de adviespraktijk' ontwikkeld (incl. SEH/FFP PE-punten). De opleiding is voor iedereen toegankelijk (met of zonder Woonfonds aanstelling). Heeft u interesse in de opleiding? Op de website van Hoffelijk vindt u alle details van de opleiding en kunt u zich aanmelden. De kosten zijn slechts € 125 vrij van btw.

  Stoer beeld met Acceptanten 02 Website zonder tekst

  Bespreek uw aanvraag

  Woonfonds is de specialist voor woningverhuur en zelfstandigen. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen situatie. Bel met één van onze acceptanten op telefoonnummer 013 461 20 20 om een aanvraag voor te bespreken. U krijgt een zaakbehandelaar die met u de verwachtingen doorneemt. Voor het vaststellen van het toetsinkomen dient u een HDN aanvraag in te dienen.

  Mogelijkheden voor zelfstandigen

  Woonfonds heeft meerdere berekenmethoden voor zelfstandigen. Bekijk de mogelijkheden en bereken de maximale zelfstandigen hypotheek.

  Mogelijkheden voor woningverhuur

  Bekijk de voorwaarden van de Woningverhuur Hypotheek en bereken de maximale hypotheek voor een te verhuren woning.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.