Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  wvh stel in 30

  Inzicht in particuliere verhuurder biedt advieskansen


  In de afgelopen jaren is het kopen en verhuren van woningen door particulieren in opmars. Opvallend genoeg zijn het vooral kleine investeerders die meer kopen dan verkopen. Als adviseur kunt u hierop inspelen. Wat typeert deze particuliere kleine belegger?

  Nog geen woningverhuurspecialist?

  Meer kennis opdoen over adviseren van de verhuurhypotheek? Misschien neemt u woningverhuur zelden in een adviestraject mee, omdat u er als adviseur minder vertrouwd mee bent. Hoe maakt u bijvoorbeeld reële prognoses van het mogelijke rendement en welke fiscale zaken zijn relevant? Woonfonds verzorgt samen met Hoffelijk regelmatig masterclasses 'woningverhuur in de adviespraktijk' ontwikkeld (incl. SEH/FFP PE-punten). De opleiding is voor iedereen toegankelijk (met of zonder Woonfonds aanstelling). Heeft u interesse in de opleiding? Op de website van Hoffelijk vindt u alle details van de opleiding en kunt u zich aanmelden. De kosten zijn slechts € 125 vrij van btw.

  Stoer beeld met Acceptanten 02 Website zonder tekst

  Bespreek uw aanvraag

  Woonfonds is de specialist voor woningverhuur en zelfstandigen. Iedere ondernemer heeft zijn eigen verhaal en zijn eigen situatie. Bel met één van onze acceptanten op telefoonnummer 013 461 20 20 om een aanvraag voor te bespreken. U krijgt een zaakbehandelaar die met u de verwachtingen doorneemt. Voor het vaststellen van het toetsinkomen dient u een HDN aanvraag in te dienen.

  Mogelijkheden voor zelfstandigen

  Woonfonds heeft meerdere berekenmethoden voor zelfstandigen. Bekijk de mogelijkheden en bereken de maximale zelfstandigen hypotheek.

  Mogelijkheden voor woningverhuur

  Bekijk de voorwaarden van de Woningverhuur Hypotheek en bereken de maximale hypotheek voor een te verhuren woning.

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.