Hoe kunnen we je helpen?

hoofdmenu
Bezig met laden Zoeken
Geen resultaten
  shutterstock 347650862

  Advies Academie

  Voor onze hypotheekadviseurs


  U adviseert dagelijks en past alle wet- en regelgeving rondom hypotheken perfect toe. Met het nieuwe opleidingsprogramma van de Achmea hypotheekmerken gaat u nóg een stapje verder. En biedt u uw klant extra expertise rondom zijn of haar woonbehoefte. Zo kunt u die adviseur zijn die meebeweegt met de veranderende woningmarkt en woonwensen van uw klant.

  Ons opleidingsaanbod

  De hypotheekmerken van Achmea bieden u samen met Impact Opleiding & Training, Hoffelijk en de Academie voor Vastgoed een uniek scala aan opleidingen. En het mooie is dat u naast het opdoen van relevante kennis ook nog eens SEH-punten ontvangt: win-win! 

  1

  Woningverhuur in de adviespraktijk

  Bij het aankopen van een woning voor de verhuur komen andere onderwerpen kijken dan bij de aankoop van een woning voor eigen gebruik. Dit vergt dan ook de nodige kennis en vaardigheden van u als adviseur. Tijdens deze masterclass wordt uitgebreid ingegaan op onderdelen die van belang zijn bij de koop en verhuur van een woning.

  SEH/FFP: 6 PE-punten B categorie SEH; 4 K&A punten FFP

  Opleidingsinstituut: Hoffelijk

  Mede mogelijk gemaakt door Woonfonds

  2

  De ondernemer en woningfinanciering

  Om (hypotheek)advies te geven aan zelfstandig ondernemers moet je kennis hebben van veel aspecten over de praktijk van zelfstandigen. Hier komt dus veel bij kijken. In de training ‘De ondernemer en de woningfinanciering’ behandelen we alle relevante elementen, zodat u ook deze doelgroep met een gerust hart kunt adviseren.

  SEH: 6 PE-punten B categorie

  Opleidingsinstituut: Impact Opleiding & Training

  Mede mogelijk gemaakt door Woonfonds

  3

  De meerwaarde van het nieuwe taxatiemodel

  Door financieel adviseurs meer inzicht te geven in het tot stand komen van de waardering van een woning is hij of zij een goede gesprekspartner voor alle betrokkenen. Het kunnen vertalen van de informatie uit het taxatierapport creëert toegevoegde waarde voor andere onderdelen in het financieel advies. De taxatie krijgt hierdoor een andere lading en verschuift van een ‘moetje’ naar een aanvullend onderdeel van het adviesproces.

  SEH: 6 PE-punten B categorie

  Opleidingsinstituut: Academie voor Vastgoed

  Mede mogelijk gemaakt door Centraal Beheer

  4

  Vaststellen aandeel eigenwoningschuld

  Naar aanleiding van de Kamerbrief van 14 april 2017 en het besluit van de staatssecretaris van Financiën van 30 januari 2018 is nut en noodzaak van het opstellen van een overeenkomst inzake de interne draagplicht onomstotelijk vast te komen te staan. Tijdens de bijeenkomst wordt gewerkt met casuïstiek en een digitale quiz.

  SEH: 6 PE-punten A categorie

  Opleidingsinstituut: Impact Opleiding & Training

  Mede mogelijk gemaakt door Centraal Beheer

  5

  Vaardigheden Duurzaam Wonen

  Dit PE SEH-programma is een vervolg op de e-Learning Adviseur Duurzaam Wonen. In de e-learning – die voor alle SEH-gecertificeerde adviseurs verplicht is gesteld – heeft u meer geleerd over klimaatverandering in het algemeen, de verschillende verduurzamingsmaatregelen en de financiering hiervan. Maar hoe brengt u de geleerde theorie nou in de praktijk? En hoe gaat u om met eventuele weerstand vanuit uw klant? In het PE SEH-programma ‘Vaardigheden Duurzaam Wonen’ leert u om verduurzaming daadwerkelijk toe te passen in je adviespraktijk. 

   SEH: 6 PE-punten A categorie

  Opleidingsinstituut: Impact Opleiding & Training

  Mede mogelijk gemaakt door Attens

  6

  Adviseren in een veranderende omgeving

  De actualiteiten in de financiële wereld volgen elkaar in rap tempo op en maatschappelijke opvattingen veranderen. De coronacrisis heeft grote gevolgen voor de wereld van geld, economie en financiën. De verschillende ontwikkelingen hebben grote impact op uw werk als financieel adviseur. Zaken als bestendig inkomen, werkloosheidsrisico en de gevolgen van de coronacrisis moeten worden meegenomen in het adviestraject. In dit PE SEH-programma behandelen we verschillende actualiteiten die van belang zijn voor uw adviespraktijk. 

  Opleidingsinstituut: Impact Opleiding & Training

  Mede mogelijk gemaakt door Syntrus Achmea

  Download bevestigen

  Met deze download gaat u akkoord met de Privacy Statement van Woonfonds.